Textilbixen lukker 1. februar


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ding, siger klokken over døren, når man træder ind hos Textilbixen, hos Inga. Og derinde bag stof og garn, kommer Inga smilende sine kunder i møde. Sådan har det været siden hun i 2008 åbnede sin butik med stof og sytilbehør. Her har Inga stået og rådgivet om garner, stoffer, knapper, lynlåse og alskens kreative remedier. Man har kunnet fristes og smittes med nye kreative idéer.

Men desværre har hverdagen taget sig en drejning, som gør at Inga bliver nødt til at lukke butikken, i den form vi kender den nu. Dette betyder at butikken ikke længere har åbent hver dag, som normalt. Der imod, vil Inga fremover have åbent hver lørdag fra 09.30 til 12.00. Og ellers vil hun stadig være at finde via webshoppen på www.textilbixen.dk.

Sortimentet, vil som udgangspunkt stadig være det samme som det kendte. Og man vil da også stadig kunne indlevere rulletøj i butikken. Men desværre vil det ikke længere være muligt at booke syopgaver, eller indlevere rensetøj.
Inga fortæller at hun fremover vil være i butikken for at pakke ordrer fra webbutikken, både mandag, onsdag og fredag formiddage. Så skulle man lige stå og mangle noget, så skal man være mere end velkommen til at ringe til hende på det kendte nummer, 23118331 – ”Så kan vi nok finde ud af en aftale”, fortæller Inga smilende.
Det hele er gået lidt stærkt, forklarer Inga. Hun fortæller hvordan hendes mand har mistet en kunde i Trykkeriet, der gør at Inga må lukke ned for butikken og i stedet få et job med en lidt mere sikker indtægtskilde. Så der blev søgt jobs og lidt hurtigere end hun havde regnet med, var hun heldig at få et job, hun nu ser frem til at varetage. Et deltidsjob som bogholder, med start allerede den 1. februar.

Mange kunder har allerede været orienteret om den kommende forandring. Men ikke desto mindre, vil Inga gerne lade sine kunder vide, at hun er taknemmelig for den store opbakning der har været omkring butikken og at hun håber, at de vil hænge ved om lørdagen og ellers benytte sig af webshoppen.
Der ud over vil der komme et SMS nyhedssystem man vil kunne tilmelde sig. Hold øje med nyheder herom på www.lhhi.dk.

Af T.E.P.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”256,257,258,259,260,261,262,263,264″ layout=”3″ gallery_style=”1″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *